Νίκος Κουκάς: Οι εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο, ο εμμονικός «Γεράσιμος» και ο λόγος που επέστρεψε από την Νέα Υόρκη

Ο Νίκος Κουκάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Ο γοητευτικός ηθοποιός, που ενσαρκώνει τον «Γεράσιμο» στο «Μαύρο Ρόδο» μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς αλλά και τη ζωή του στην Αμερική.

«Μετά το σχολείο έφυγα κατευθείαν στην Αμερική για σπουδές. Οι γονείς μας ήθελαν να φύγουμε στο εξωτερικό. Δεν θα γυρνούσα στην Ελλάδα, γύρισα γιατί έληξε η βίζα και δεν μπορούσα να την ανανεώσω. Ήταν πρακτικό το θέμα. Είχα στήσει τη ζωή μου εκεί, είχα ξεκινήσει. Αναγκάστηκα να φύγω, πήγα λίγο στο Λονδίνο και εκεί ήταν δύσκολα τα πράγματα, πιο δύσκολα από τη Νέα Υόρκη» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουκάς.

«Ήμουν τυχερός, όλα ξεκίνησαν με το πώς έκλεισα την πρώτη μου ταινία στην Ελλάδα. Ήταν επί καραντίνας και κάναμε ιστιοπλοΐα με μια παρέα φίλων και έτυχε να γνωρίσω την κόρη της σκηνοθέτη που έκανε τότε το casting για την ταινία που έκανα. Και κάπως έτσι μπήκα στο πράγμα» είπε για τη συμμετοχή του στο Μαύρο Ρόδο.

Όσον αφορά στον ρόλο του Γεράσιμου, ο Νίκος Κουκάς αποκάλυψε: «Είναι πολύ ενδιαφέρον ρόλος. Σε πρώτη ανάγνωση βλέπεις ένα παιδί στο χωριό που είναι ερωτευμένος με την παιδική του φίλη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το δεύτερο επίπεδο, το τι παρακινεί αυτόν τον χαρακτήρα και δρα όπως δρα.

Τα ξεσπάσματά του παρακαλώ που θα δείτε, ότι τον βλέπουμε να παθαίνει μια εμμονή. Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, είναι πολύ βαθύτερα πράγματα. Για χρόνια είχε χτίσει κάτι στο μυαλό του για να δικαιολογήσει την πράξη που διέπραξε, έναν φόνο. Έπρεπε να πιστέψει σε ένα παραμύθι, η ζωή του και η ζωή της Ελισάβετ έχουν χαραχτεί από αυτό το γεγονός και μαζί πρέπει να πορευτούν σε αυτήν τη ζωή».

 

Read More

And More