Νίκος Κουρής: «Είμαι σε μία φάση της ζωής που θέλω να εξαφανιστώ…»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23/10 ο Νίκος Κουρής.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, αλλά και για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί στο παρελθόν για θεατρικές δουλειές του.

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως διανύει μία περίοδο που θα ήθελε να απομακρυνθεί από όλα.

«Είμαι σε μία φάση της ζωής που θέλω να εξαφανιστώ. Από επάρκεια. Είμαι πάρα πολύ γεμάτος. Σκέφτομαι πράγματα που θα ήθελα να κάνω αλλιώς, να μιλάω λιγότερο να ακούω περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων κάνοντας την αυτοκριτική του.

Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς, ο Νίκος Κουρής ανέφερε: «Μικρότερος, είχα παίξει τραγωδία στην Επίδαυρο. Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος είχε γράψει ότι βγάζω γέλιο παίζοντας Αισχύλο, και είχε τόσο δίκιο. Υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχεις την κακή κριτική το οποίο το βγάζω έξω, αλλά επί της ουσίας είχε πάρα πολύ δίκιο γιατί όντως ήμουν τελείως ανέτοιμος, τελείως αβοήθητος και έκανα ένα πράγμα στην Επίδαυρο που προκάλεσε γέλιο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η κριτική τώρα πια, και γελάω με τον τότε νέο ηθοποιό γιατί τον βλέπω από μακριά. Τότε με είχε πειράξει, δεν έβγαινα από το σπίτι μου, ήμουν μικρός” είπε ο Νίκος Κουρής.

Read More

And More