Νίκος Κουρής: Το ακραίο ατύχημα στο Εθνικό Θέατρο – «Έπεσα σε ένα κενό 4 μέτρων»

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για ακραίες στιγμές που έχει ζήσει επί σκηνής και αποκάλυψε πως ακόμη και μετά σοβαρό τραυματισμό συνέχισε να παίζει.

Ο Νίκος Κουρής αποκάλυψε πως έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές πάνω στη σκηνή, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ την παράσταση.

«Έχει τύχει να τραυματιστώ σοβαρά στο πόδι πριν ξεκινήσει η παράσταση. Έπαιξα κανονικά και είχε γεμίσει η σκηνή με αίμα. Δεν σταματάω εύκολα. Σε μια άλλη παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έπεσα σε ένα κενό 4 μέτρων αλλά πρόλαβα να γαντζωθώ από κάτι καλώδια και να σκαρφαλώσω στη σκηνή. Στο θέατρο είναι πολύ συμπυκνωμένα τα πράγματα και όλα τα κάνει πολύ μεγάλα. Αν σου συνέβαινε αυτό στη ζωή θα σταμάταγες; Συνεχίζεις τη ζωή της σκηνής», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164