Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκινημένη η Άννα Φόνσου on air – «Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος»

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο η είδηση θανάτου του Νίκου Ξανθόπουλου. Το “παιδί του λαού” έφυγε χθες (22/1) από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών με την κηδεία του να έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 24/1 στις 13.00 στο Α’ Νεκροταφείο.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική του Αιγάλεω. Η απώλειά του προκάλεσε πόνο και θλίψη όχι μόνο στην σύζυγό του Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά και τα εγγόνια του αλλά και σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του.

Το πρωί της Δευτέρας 23/1 η Άννα Φόνσου μίλησε με τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού.

«Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος. Σήμερα έχει πεθάνει κα άλλος ένας συνάδελφος, ο οποίος δεν ήταν διάσημος αλλά ήταν νέος και καταπληκτικός. Ήταν φίλοι μου και κυρίως ο Νίκος. Εκείνο που τον χαρακτήριζε δεν ήταν ότι ήθελε να κάνει ένα μεγάλο ρόλο ή κάτι σπουδαίο, αλλά μια μεγάλη οικογένεια, να αγαπάει πολύ την Ελλάδα και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα. Έκανε μεγάλη οικογένεια, ήταν πιστός σύζυγός, έμενε στο κτήμα του όπως ήθελε, έκανε ακριβώς αυτά που ήθελε», είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου.

Read More

And More