Μια αλλαγή στο πρόγραμμα του Alpha έρχεται από το προσεχές Σαββατοκύριακο και αφορά την εκπομπή του Νίκου Μάνεση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Νίκος Μάνεσης θα λέει «Καλημέρα» στους τηλεθεατές μισή ώρα νωρίτερα, καθώς η εκπομπή του μεγαλώνει σε διάρκεια.
Συγκεκριμένα, η έναρξη μεταφέρεται στις 09:15, αντί για τις 09:45, ενώ η ώρα ολοκλήρωσης παραμένει σταθερή στις 13:00. Έτσι, η παρουσία του δημοσιογράφου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ενισχύεται κατά 30 λεπτά.
Ο Νίκος Μάνεσης, με τη δημοσιογραφική εμπειρία και το προσωπικό του ύφος, μαζί με την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, συνεχίζει παρακολουθεί την επικαιρότητα και τις εξελίξεις με αμεσότητα, αξιοπιστία και διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες, μεταφέροντας την εικόνα από κάθε σημείο της χώρας και αναδεικνύοντας όσα απασχολούν την κοινωνία.
Η συγκεκριμένη αλλαγή έρχεται σε μια περίοδο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τηλεοπτική «μάχη» του Σαββατοκύριακου. Όπως διαβάζουμε στο Zappit, έχει προηγηθεί η είσοδος του «Mega Non Stop» στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης, με τη νέα εκπομπή να καταγράφει αξιοσημείωτες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.
Έτσι, από το ερχόμενο Σάββατο το νέο τηλεοπτικό ραντεβού του Νίκου Μάνεση με το κοινό του Alpha θα ξεκινά στις 09:15 και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
