Νίκος Μάνεσης: «Δεν έκανα τα χατίρια ενός δημάρχου και με έκανε ρόμπα στα social media»

Σε μια αποκάλυψη για την περιπέτεια που βίωσε στο παρελθόν πέρασε ο Νίκος Μάνεσης για την περίοδο που παρουσίασε την εκπομπή «60 λεπτά Ελλάδα», ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής του Alpha, όταν είχε βρεθεί σε ένα νησί για τις ανάγκες της εκπομπής, ο δήμαρχος του νησιού του «επιτέθηκε» μέσω των social media επειδή δεν πρόβαλλε στην εκπομπή τον μελισσοκόμο του νησιού και την παιδική χαρά.

«Όταν έκανα το 60 λεπτά Ελλάδα έχω πάει σε ένα μέρος και ο Δήμαρχος με κυνηγάει από πίσω, όπου πηγαίνω με παρακολουθεί. Εγώ έκανα την εξής συμφωνία: “Εμείς τότε πηγαίναμε με τα λεφτά του Κοντομηνά”. Αναλάμβαναν οι Δήμοι να πληρώσουν, αλλά αν αναλάβουν να σε πληρώσουν, μετά εσύ γίνεσαι υπηρέτης τους», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έκανα τα χατίρια ενός δημάρχου που ήθελε να επανεκλεγεί και με έκανε ρόμπα στα social media γιατί δεν έδειξα ένα φίλο του μελισσοκόμο και μια παιδική χαρά που είχε φτιάξει. Σε κάποιο νησί που το είχε γυρίσει 30 φορές και δεν είχα δείξει την παιδική χαρά για να επανεκλεγεί», αφηγήθηκε ο Νίκος Μάνεσης. 

Read More

And More