Νίκος Μάνεσης: Η έκπληξη της Φαίης Μαυραγάνη, ο τρόπος που γνωρίστηκαν και η “ιδιορρυθμία” του (video)

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Νίκος Μάνεσης βρέθηκε καλεσμένος στο Direct και μίλησε στον Τάκη Χατζή για την εναλλακτική ενημέρωση και για τα πρώτα του χρόνια ως ρεπόρτερ. Ο Τάκης Χατζής χαρακτήρισε, μάλιστα, τον γνωστό δημοσιογράφο ως “ιδιόρρυθμο”, με τον Νίκο Μάνεση να του απαντά για τον τρόπο που θέλει να εργάζεται στις εκπομπές του. 

“Καθόλου ιδιόρρυθμος. Θα σου ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Σε ένα επάγγελμα όπου υπάρχουν αρκετοί που κάνουν ότι δουλεύουν, αρκετοί… Υπάρχουν και μερικοί που τιμούν το ψωμί που τρώνε. Δεν μπορεί να πει κανείς για την εργατικότητά μου και τη γνώση μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου, λοιπόν είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω εγώ δουλεύω. Μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς μου; Η συννενόηση μου σε όσους θα με ακολουθούσαν ήταν “Παιδιά εγώ είμαι 50 χρονών – περισσότερο είμαι, οδεύω προς τα 60 – όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός 50αρη, τότε να μη ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Το θεωρείς αυτό ιδιορρυθμία; Το να φωνάζεις σε κάποιον που κοιμάται εν ώρα δουλειάς, είναι ιδιορρυθμία; Φίλε δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Σε πράγματα τα οποία ξέρω είμαι απόλυτος, ναι. Σε πράγματα που έχω άποψη και είμαι σίγουρος, ναι είμαι απόλυτος…” απάντησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Μάλιστα, καθώς η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Τάκης Χατζής θέλησε να κάνει μια έκπληξη στον καλεσμένο του και ξαφνικά η Φαίη Μαυραγάνη εμφανίστηκε στο παράθυρο, μέσω Skype!

«Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά, λίγο αργότερα, η Φαίη Μαυραγάνη. «Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου».

«Κάποια στιγμή πήγαμε για ένα ποτό και γνωριστήκαμε καλύτερα. Είχα τρακ! Θα μου πάρεις εμένα είδηση για τα προσωπικά, νομίζεις; Φύγε ρε!» απάντησε, στη συνέχεια, αστειευόμενος ο Νίκος Μάνεσης στον συνάδελφο του και παρουσιαστή του Alpha.

Read More

And More