Νίκος Μάνεσης σε Άρη Καβατζίκη στον αέρα του Πάμε Δανάη: «Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως, κάνετε απρέπεια»

Μετά το ξεκαθάρισμα που έκανε ο Νίκος Μάνεσης για τις δηλώσεις που έκανε περί «τελευταίας διετίας» στον Alpha, μία… όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Mega καθημερινά παίζουν ένα παιχνίδι και όποιος χάσει, έχει μία ποινή. Ο σημερινός ηττημένος λοιπόν ήταν ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος κλήθηκε να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του πει τι παρακολουθούσε το πρωί του Σαββάτου, όταν εκείνος έλεγε πως διανύει την «τελευταία διετία» του στον Alpha.

Ο Νίκος Μάνεσης, λοιπόν, σήκωσε το τηλέφωνο και ο Άρης Καβατζίκης του εξήγησε ποιος είναι και από ποια εκπομπή τον καλεί. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του είπε ότι βρίσκονται στον «αέρα», με τον Νίκο Μάνεση να λέει:

«Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε και δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω για ο,τιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου.

Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. Ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά!» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Ο Άρης Καβατζίκης του ζήτησε συγγνώμη, την οποία ο παρουσιαστής του Alpha αποδέχτηκε, κλείνοντας το τηλέφωνο.

Read More

And More