Νίκος Μωραΐτης κατά Σάκη Ρουβά: «Μακάρι να μην του είχα δώσει ποτέ τραγούδια μου»

Σε μια δήλωση κατά του Σάκη Ρουβά προχώρησε ο γνωστός στιχουργός, Νίκος Μωραΐτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο.

«Αυτό που είπε στην ουσία είναι “σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει”.  Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι ‘έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα’. Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε. Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται» σχολίασε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης.

Για τον Σάκη Ρουβά, ο γνωστός στιχουργός μεγάλων ελληνικών επιτυχιών τόνισε: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».

 

Read More

And More