Νίκος Μουρατίδης: Απαράδεκτη δήλωση για Λαμπίρη – «Μιλάει αυτή που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στη γιαγιά κι έγινε παχύσαρκο και προβληματικό»

Σφοδρή επίθεση στη Χριστίνα Λαμπίρη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. Μετά την τοποθέτηση της παρουσιάστριας για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε μία απαράδεκτη δήλωση εις βάρος της ίδιας και της κόρης της.

«Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη. Χριστίνα Λαμπίρη: Είμαι υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του blog.

Στη συνέχεια σχολίασε για την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, Μαρίζα: «Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό».

Η εν λόγω δήλωση αφήνει άφωνους όλους όσοι τη διαβάζουν, καθώς ένας άνθρωπος δεν μπορεί να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για ένα παιδί και τη μητέρα του. 

Το ξέσπασμα Καινούργιου και Γκουντάρα

Μετά την προβολή της δήλωσης, η Κατερίνα Καινούργιου είπε άφωνη: «Παιδιά γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό!»

«Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος τον Νίκο Μουρατίδη» σχολίασε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Read More

And More