Νίκος Μουτσινάς: «Αδειάζει» την εκπομπή της Χρηστίδου για την «κόντρα» με την Καινούργιου – «Προσέξτε τι βαφτίζετε ξέσπασμα»

Τη δική του απάντηση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το θέμα που έπαιξαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και είχε να κάνει με την “κόντρα” του με την Κατερίνα Καινούργιου έδωσε μέσα από τον αέρα της δικής του εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς.

«Το τοξικό αυτό μοντάζ το έκανε η Βάσια μας και το έστειλε; Η Νόρα το έκανε; Που δούλευε εδώ; Παιδιά, λίγο να προσέχουμε οι συνάδελφοι με τα λεγόμενα. Αυτά τα… “ξέσπασμα”… Αρχικά δεν έχετε δει ξέσπασμα. Μη τα βαφτίζετε “ξέσπασμα” αρχικά, έχει σημασία. Το ξέσπασμα είναι… φεύγεις… Δεν έχει φύγει κανείς από τη θέση του. Εξαιρετικό το μοντάζ. Επίσης ήμουν πάρα πολύ αδύνατος, εγώ έλεγα ότι ήμουν ωραίος αλλά δεν ήμουν, σαν άρρωστος. Μόνο αυτό κράτησα από το βίντεο. Φιλιά Σίσσυ» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Αμέσως μετά, προβλήθηκε και το βίντεο με την απάντηση που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη δική της εκπομπή.

«Παιδιά είναι δυνατόν; Πραγματικά γιατί το κάνετε αυτό και είμαστε και στην ίδια εταιρεία παραγωγής, είναι άσχημο. Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Αν υπήρχε κόντρα, δεν θα απαντούσα με χιούμορ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το κάνετε αυτό. Είναι δυνατόν; Είναι αστείο όλο αυτό. Συγχύστηκα κιόλας. Και αυτός με αγαπάει! Βλέπω στην εκπομπή της Χρηστίδου που κάνουν συνέχεια αυτή την ερώτηση και μου φαίνεται λίγο εμμονικό. Στην τελική αν υπήρχε κόντρα, δεν θα έπαιζε το απόσπασμα. Συνέχεια μιλάμε με τον Νίκο. Με μένα μιλάει ο Νίκος! Καλά είναι το αγόρι μου, τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου. Θα μιλήσω σύντομα… σε μια συνέντευξη που θα δώσω στον Μουτσινά!» ήταν τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Νίκο Μουτσινά να ψάχνει ποια ημερομηνία θα ήταν καλή για να πάει η παρουσιάστρια στην εκπομπή του.

Read More

And More