Νίκος Μουτσινάς: Ανήκει πια στο Epsilontv κι ετοιμάζει μία εκπομπή που θα συζητηθεί!

Και η Δέσποινα Βανδή; Και η Κατερίνα Ζαρίφη; Και ο Νίκος Μουτσινάς; Ναι, όλοι αυτοί και πολλοί ακόμη πάνε Epsilon!

Το Epsilontv γυρίζει τηλεοπτική σελίδα και ετοιμάζει ένα brand-new πρόγραμμα, γεμάτο εκπλήξεις για την σεζόν 2018-2019.

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή το κανάλι των Μελισσίων, μιας και τόσο ο Τζώνη Καλημέρης, όσο και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, δουλεύουν νυχθημερόν, προκειμένου να καταφέρουν να δώσουν “πνοή” στο πρόγραμμα που έχουν οραματιστεί για του χρόνου.

Οι τελευταίες εξελίξεις ,λοιπόν, θέλουν και τον Νίκο Μουτσινά να ανήκει πλέον στην “οικογένεια” του Epsilon, επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που σου είχα παρουσιάσει προ διμήνου λατρεμένη και πολλοί είχαν σπεύσει να ισχυριστούν, ότι ο ταλαντούχος Νίκος δεν βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι.

Ο Νίκος ,λοιπόν, βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι, οι συζητήσεις αυτές καρποφόρησαν κι έφτασαν μέχρι εδώ…

Έφτασαν στο σήμερα, όπου ο Νίκος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Epsilontv αργά το απόγευμα κι έδωσε τα χέρια με τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Μάλιστα, τα ευχάριστα τα μάθαμε μέσα από την σελίδα του Epsilontv στο Facebook, όπου και είδαμε τον εκνευριστικά δαιμόνιο Νίκο να ποζάρει στο πλευρό του ισχυρού άνδρα του καναλιού κι από κάτω να γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα:

“Νέα άφιξη”!!!

Απ ΄ότι ,ήδη, ακούγεται στο κανάλι, ο Νίκος έρχεται για ν ΄αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής, ,μεσημεριανής, ανατρεπτικής εκπομπής. Μίας εκπομπής-έκπληξη που θα τραβήξει επάνω της όλα τα φώτα της τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Νίκο, καλή αρχή! Άλλωστε, ποτέ δεν έχω κρύψει ότι είμαι… φανατική Μουτσινική και το ξέρεις!!!

 

Read More

And More