Νίκος Μουτσινάς: «Δε μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα, για δύο ώρες θα είμαστε υπνωτικό»

Με αφορμή τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση στο ξεκίνημα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι.

«Θέλω να πω κάτι. Να πω ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, συμβαίνουν κάποια γεγονότα που δεν είναι καθόλου ευχάριστα, το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι. Αλλά η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη και μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει. Δε θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι γιατί δε μπορούμε, γιατί δε μπορούμε είναι η αλήθεια. Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ασχολούνται με αυτά τα θέματα που θα μπορέσουν να βρουν τις λύσεις οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δύο ώρες. Θέλω να το πω γιατί κι εγώ παρακολουθώ τι γίνεται κι έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει, θες γιατί συνέβη σε κάποιον που γνωρίζεις. Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα, γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μία διάθεση να μαθαίνουμε… Έχουμε γίνει όλοι ξαφνικά και ντεντέκτιβς. Ας αναλάβουν αυτοί που πρέπει να αναλάβουν επιτέλους και να φύγει αυτό το κομμάτι της τηλεόρασης και της κάθε εκπομπής που προσπαθεί με το δικό της τρόπο να αγγίξει ένα τέτοιο θέμα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά γιατί δεν παίζουν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το θέμα με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Read More

And More