Νίκος Μουτσινάς: «Έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές, κάτσαμε εκεί 10 μέρες, τα κάνω εγώ αυτά»

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή πέρασε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στο Καλό Μεσημεράκι.

Αφορμή στάθηκε τα απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την έρευνα που παρουσίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την περίοδο κατά την οποία χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια μέσα στο έτος.

Σχολιάζοντας το απόσπασμα ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Έχει φυτευτεί η πρώτη σκέψη, λες πάμε καλά; Μετά αρχίζουν κάτι γενέθλια, κάτι γιορτές, έρχεται ένα καλοκαίρι και στη μέση λες, “μέχρι να χωρίσουμε πού να βρούμε τώρα κι άλλες παρέες” και λες “ας πάμε μαλωμένοι διακοπές” και φαντάζεσαι θα πας στη θάλασσα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή (χωρίζεις) έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Δεν φταίει ο προορισμός ήταν πολύ ωραία,  τώρα δεν θα την πω όλη την ιστορία, δεν είναι ακόμα η τηλεόραση έτοιμη. Ένα ταξίδι μεγάλο, πήγα Μπανγκόκ… ας πούμε και χώριζα», αποκάλυψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και πέρασε σε λεπτομέρειες: «Με το που φτάνουμε: “Τί ωραίο δωμάτιο, κoίταξε θέλω να χωρίσουμε” και καθίσαμε εκεί 10 μέρες γιατί τα κάνω εγώ αυτά, μου αρέσουν, άμα έχω κλείσει τις διακοπές, παρθένος… υπέροχο ζώδιο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Read More

And More