Νίκος Μουτσινάς για House of Fame: “Δεν τους έγινε σωστή κουβέντα για να ξέρουν ότι πάνε σε ένα τηλεοπτικό σόου”

Για τα σχόλια που έκαναν οι σπουδαστές του House of fame σχετικά με την κριτική που δέχτηκαν από τους κριτές στο live της Παρασκευής τοποθετήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μία σωστή κουβέντα να ξέρουν οι άνθρωποι ότι πηγαίνουν σε ένα τηλεοπτικό σόου. Που σημαίνει ότι μέσα σε όλο, θα πρέπει να γίνει και κάτι πιο έντονο, μία πλάκα… Όχι εις βάρος των παιδιών. Θα σε κρίνει για όλα αυτός που είναι κάτω. Και επειδή πιο πολύ για τον Αρσενάκο λέγανε… Να μην πει για την πιτζάμα και να του στείλει το βράδυ μήνυμα; Αφού δεν έχουν κινητό. Ο καθένας είναι με τον τρόπο του. Από εκεί και πέρα είναι κρίνονται για όλα. Και οι καθηγητές γίνανε ένα με τα παιδιά ε; Αυτό είναι το σημαντικό. Ήταν τρεις ομάδες και τώρα γίνανε δύο. Θα γίνει η ένωση και θα γίνουν ένα» είπε αρχικά και στη συνέχεια προβλήθηκε το απόσπασμα με το ξέσπασμα του Θέμη εναντίον των κριτών και τη συζήτησή του με την Πέννυ Μπαλτατζή. Εκεί, η καθηγήτρια του είπε ότι δεν πρέπει να τον ενδιαφέρουν τα σχόλια των κριτών.

«Δεν ξέρω αν ο Θέμης ήταν για προτεινόμενος, γιατί είναι πολλοί που δεν τα έχουν καταφέρει και θες να φύγουν 10… Δεν είναι ωραία κι αυτά που λένε τα παιδιά. Είναι σαν να χάνεται η ιεραρχία. Ούτε και η Πέννυ ήταν ωραίο αυτό που είπε. Οφείλουν να τα στηρίξουν τα παιδιά οι καθηγητές και οι κριτές αλλά δεν του λες “μη δίνει σημασία στην επιτροπή”! Ούτε ότι δεν θες να τραγουδήσεις σε αυτούς μπροστά. Αλήθεια; Πες μας ποιος θες να έρθει να στον φέρουμε… Τα χάνουμε λίγο, να καταλαβαίνουμε εννοώ. Να καταλαβαίνουμε ότι μπαίνουμε σε μία συνθήκη. Εγώ τώρα μπορεί να θέλω να κατεβάσω τα βρακιά μου, που θα το κάνω, δεν είναι η ώρα. Αλλά η συνθήκη ποια είναι; Έρχεται ντυμένος ο φαλακρούλης και μας κάνει πρόγραμμα. Στη σύμβαση θα πάμε… Αν την διαλύσουμε, τελειώσαμε» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More