Νίκος Μουτσινάς για Γιώργο Λιάγκα: «Αλήθεια τώρα; Αυτά είναι βλακείες, μην τα λέτε»

Απόσπασμα από το Πρωινό του ANT1 και τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor All Star παρουσίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ εξέφρασε την ενόχλησή του με την αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στα νούμερα τηλεθέασης του Survivor All Star τα οποία, όπως σχολίασε, θα πάρουν… την κατιούσα με την επιστροφή των τηλεοπτικών σειρών, ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή των παλιών παικτών και στο σωματικό τους βάρος.

Δες στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκα στο Πρωινό:

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά

«Αλήθεια τώρα; Ψάχνω τη λέξη… δεν μου’ρχεται, αλλά αυτά είναι βλακείες, συγγνώμη. Μην τα λέτε, τόσα πράγματα είχατε να σχολιάσετε από το επεισόδιο και σχολιάσατε ότι έχουν πάει με τις κοιλίτσες τους; Αλήθεια; Κάνουμε ακόμα αυτό ε; Κόψατε αυτό που θέλατε να σχολιαστεί, σχολιάστηκαν κι’ άλλα, αλλά γιατί σχολίασαν αυτό; Αυτή είναι η ερώτησή μου», ήταν η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά.

Και συνέχισε: «Οι άνθρωποι έχουν πει ότι είναι σαν στρατηγική, τρώνε σαν να μην υπάρχει αύριο γιατί δεν υπάρχει αύριο με το που θα φτάσουν εκεί για να μπορούν να έχουν αποθέματα και να μπορεί να γίνει σέξι προς το τέλος Γιώργο μου. Γιατί το’ πε αυτό;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα.

Δες στο παρακάτω βίντεο τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά μετά το 14:00

Read More

And More