Νίκος Μουτσινάς για κόντρα Γραμμέλη – Σπυροπούλου: “Μ’ αρέσει που σ΄ αυτό το κανάλι ξεφτιλιζόμαστε”

Στο τελευταίο live του Big Brother οι τηλεθερατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική συνάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη με τις δυο τους να μην διστάζουν να πετάξουν η μια τα καρφιά της στην άλλη.

“Με έχετε στολίσει αρκετές φορές” είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις συνάντησε την τηλεκριτικό με την Αφροδίτη Γραμμέλη να απαντά, “Σας βλέπω ήδη στολισμένη οπότε νομίζω πως ότι έχω γράψει το έχετε φορέσει”.

Το απόσμασμα αυτό όπως ήταν φυσικό σχολιάστηκε αρκετά από τις εκπομπές και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο και από τον Νίκο Μουτσινά.

“Παναγία μου, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η Μαλέσκου; Φοβάμαι την ώρα που θα με δείτε και μένα… Πήγα στο Voice. Δε θα πάω σε όλα τα προγράμματα του σταθμού… Δε πάω, πήγαν όλοι. Όμορφη η Quenn ε; Δε της είχαν πει ότι θα πάει στο Big Brother, μπερδεύουν τα πλατό, σου λέει θα πας στο Dancing with the Stars, έτοιμη να χορέψει. Μπράβο και η Αφροδίτη… Εμένα μου αρέσει που στο κανάλι αυτό δε κρατάμε τους τύπους, ξεφτυλιζόμαστε μόνοι μας. Μπράβο. Καναλάρα” είπε με το γνωστό του ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More