Νίκος Μουτσινάς για πρώτη φορά: «Μας έπιασε η φωτιά στην Κύθνο, με τη Ζέτα Μακρυπούλια μείναμε σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ»

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα σεζόν. Ο παρουσιαστής μίλησε για την απόφασή του να μείνει εκτός τηλεόρασης και για τις διακοπές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε αρχικά: «Όσοι με πήραν για να μου κάνουν πρόταση μετά το τέλος από τον ΣΚΑΪ, μου είπαν ότι γνώριζαν ότι είμαι κουρασμένος. Ήταν πολύ γλυκείς. Έπρεπε να πω ότι σταματάω για να είναι. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, τώρα το συνειδητοποιώ. Τα καλοκαίρια πάντα σταματούσα. Βέβαια παρακολούθησα και παρατήρησα τον εγκέφαλό μου τι ωραία που δημιουργήθηκε ένας κενός χώρος που ήταν τόσα χρόνια που γέμιζε τόσα χρόνια με καλεσμένους, τρέιλερ, ρουμπρίκες… Κατάλαβα έναν άλλο τρόπο εγκεφαλικής ξεκούρασης».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Δε βοήθησε καθόλου το καλοκαίρι να ξεκουραστεί ο εγκέφαλός μου. Μας έπιασε η φωτιά στην Κύθνο που πήγαμε διακοπές με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φύγαμε από το σπίτι, δεν μας ειδοποίησε κανείς. Δεν άρπαξε, αλλά ήρθε πάνω από το σπίτι η φωτιά. Το ζήσαμε, φύγαμε με το αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα και μείναμε σε ένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ μέσα στο αμάξι. Ο κόσμος έτρεχε για να βοηθήσει…»

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More