Νίκος Μουτσινάς για Στέφανο Κασσελάκη: «Γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης;»

Τον Νίκο Μουτσινά συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες έξω από το στούντιο όπου πραγματοποιείται η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που έκανε ποδαρικό στην Ελένη Μενεγάκη και αμέσως μετά το τέλος της «Ελένης» μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

«Δεν ξέρω πώς νιώθω. Είναι πολύ νωρίς για να νιώσω κάτι. Νιώθω μία χαρά… Δεν θα κάνω τίποτα» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για την απόφασή του να μη βρίσκεται κάπου τηλεοπτικά.

«Δεν έχω μιλήσει με την Κατερίνα Ζαρίφη. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο. Μιλώ με την Ματίνα Νικολάου, αλλά δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση» είπε σε άλλο σημελιο ο Νίκος Μουτσινάς.

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σχόλια του Αλέξη Κούγια, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Γιατί να πω γνώμη για τον κ. Κασσελάκη κι όχι για την κ. Αχτσιόγλου ή για τους άλλους που ήταν υποψήφιοι; Για αυτό πρέπει να πάτε έξω από το γραφεία το ΕΣΡ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσω κάποιον λόγω της σεξουαλικής του προτίμησης γιατί για αυτό γίνεται αυτή η κουβέντα. Εκεί έχει γίνει το spot και δεν μπορώ να το καταλάβω. Με λυπεί πολύ. Που πνιγόμαστε με λυπεί πολύ περισσότερο, που δεν υπάρχει σωσίβιο να πιαστούμε πουθενά».

Read More

And More