Νίκος Μουτσινάς για την καταγγελία Χρηστίδου: «Η ενάγουσα λέει ότι υπάρχει υλικό, μήπως θα έπρεπε να παίξει;»

Την καταγγελία που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων των media σε δημοσιογράφο της εκπομπής της στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινας.

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» τοποθετήθηκε ανοιχτά για το ζήτημα, αλλά και για την μεγάλη έκταση που έχει πάρει, καθώς και για τον σχολιασμό που συνεχίζεται από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Δεν ξέρω τι να πω, μου φαίνεται απίστευτο όλο αυτό. Γενικά και εγώ έχω έρθει και εγώ πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις. Είναι κρίμα για αυτό το κορίτσι αρχικά, ειδικά αν η κοπέλα δεν είχε την εμπειρία και την στείλατε εκεί τι να πω. Δεν ήταν ωραία η συμπεριφορά, αυτό είναι πραγματικότητα, σε περίπτωση που έχουν γίνει έτσι τα πράγματα. Ασχοληθήκαμε τρεις μέρες με τον γάμο του Μουζουράκη, τώρα θα ασχοληθούμε με τον γάμο του Μουζουράκη, αλλά σε δεύτερο επίπεδο, τι συμβαίνει με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. 

Και συνέχισε: «Θα φαγωθούν όλοι μεταξύ τους στο τέλος. Από την μια πλευρά είχαμε την νεαρή δημοσιογράφο, η οποία έλεγε πως δέχτηκε επίθεση ενώ την ίδια στιγμή η δημοσιογράφος από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη διέψευσε τα όσα δήλωσε η συνάδελφός της περί επίθεσης. Τι έχει γίνει τελικά; Τι περνάνε στην τηλεόραση ρε παιδιά; Ένα μήνα παράταση στις εκλογές για να λυθεί αυτό το ζήτημα». 

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε επίσης: «Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ενάγουσας Χρηστίδου… Παιδιά, θα μου λείψω! Λέει ότι υπάρχει υλικό, μήπως θα έπρεπε να παίξει για να λάμψει η αλήθεια; Θέλω καλεσμένη την Κέλλυ».

Read More

And More