Νίκος Μουτσινάς για το επεισόδιο Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη στο Survivor: “Έπαθα σοκ, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό”

Όπως κάθε μεσημέρι, έτσι και σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί για τις εξελίξεις στο Survivor. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε το περιστατικό με τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, που το έσκασαν για να βρουν φαγητό σε ένα ξενοδοχείο.

Αρχικά, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο ο Ηλίας Μπόγδανος στο προχθεσινό επεισόδιο έλεγε πως η μπλε ομάδα μπορεί να πάει στην καλύβα τους και να κλέψει και ο Αλέξης Παππάς απαντούσε ότι προσβάλλουν όσα λέει την ηθική τους.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς, που είπε χαρακτηριστικά: «Έπαθα σοκ. Δεν το συνδύασα αυτό. Χθες που το έβλεπα δεν το συνδύασα ότι είχε προσβληθεί πάρα πολύ, γιατί ο Καλλίδης είπε πως εδώ και κάποιες μέρες είχε δημιουργηθεί το παρεάκι. Δηλαδή όταν το έλεγε ο Μπόγδανος αυτοί ήδη έψαχναν για ένα “εξωτικό φρούτο”. Δεν μου άρεσε αυτό, θα με βρουν και μένα απέναντί τους . Σαν on το λέω, δεν παίρνω ιδιότητα. Δε μου αρέσει καθόλου αυτό, άμα παίζουμε ένα παιχνίδι, να παίζουμε με τους κανόνες. Διαφορετικά μην παίζεις το παιχνίδι».

Δες το βίντεο:

Read More

And More