Νίκος Μουτσινάς για τον άγριο καβγά στη Super Κατερίνα: «Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν κι αυτοί, όχι μόνο εγώ»

Έναν άγριο καβγά προκάλεσε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να έχουν μια έντονη λογομαχία.

Το εν λόγω περιστατικό σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Τετάρτης 5/4.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Διαβάζετε τα κείμενα τι γράφουν μέσα για να μην παθαίνετε και πανικό. Όλο αυτό το πράγμα έγινε από έναν τίτλο που τσίμπησαν. Εδώ πέρα τα παιδιά πρέπει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν και αυτοί όχι μόνο εγώ. Εγώ είμαι μια χαρά και να σταματήσω.

Γιατί συνέβη αυτό ρε παιδιά; Ρε Στέφανε; Ρε Ανδρέα; Όλο αυτό έγινε από το πουθενά ρε παιδιά. Γενικότερα και σαν λαός δεν θέλουμε να ακούσουμε την άποψη του άλλου. Λες στον άλλο “φυσικά σε ακούω πες μου” αλλά ήδη τον έχεις ακυρώσει γιατί έχεις την άποψή σου και δεν πρόκειται να στην αλλάξει και αυτό έγινε και σήμερα στην εκπομπή. Από εκεί και πέρα περάσαμε σε προσβλητικούς προσδιορισμούς, προφανώς κάτι υπάρχει από πίσω, δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε έτσι το μπαμ». (Δες εδώ την έντονη λογομαχία του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη)

Read More

And More