Νίκος Μουτσινάς για Ζέτα Μακρυπούλια: «Πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της»

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» για φέτος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/10 η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ετοιμάσει και κάποιες εκπλήξεις για την παρουσιάστρια και μια από αυτές ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για την αγαπημένη του φίλη, μέσα από ένα βίντεο.

«Θέλω να πω τόσα πολλά για εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να πω τα highlights. Η Ζέτα είναι ένα δώρο, ένα πλάσμα που έχει μεγάλη εξέλιξη μέσα στα χρόνια, σαν άνθρωπος, σαν φίλη, επαγγελματικά δεν θα το συζητήσω, είναι πολύ σκληρή αντίπαλος. Είναι ένα πολύ δίκαιο πρόσωπο, πολλές φορές αδικεί τον εαυτό της βέβαια, αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα. Είναι μια φίλη με όλη την έννοια της λέξης, μπορείς να της πεις τα πάντα, δεν σε κριτικάρει καθόλου. Μου λείπει γιατί όλο κάτι ταξίδια κάνει και δεν την βλέπω. Είναι πολύ πιο όμορφη εσωτερικά από ότι εξωτερικά. Νιώθω ευλογημένος που ανήκω στους στενούς της φίλους. Θέλω να σου πω εδώ από τον Αμαζόνιο, να ανοίξει κι’ άλλο τα φτερά σου και να απελευθερωθείς. Σε αγαπώ πάρα πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αφού παρακολούθησε το βίντεο, θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο λέγοντας: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Νίκο για τα καλά του λόγια. Είναι ένας άνθρωπος πολύ δικός μου. Με τους ανθρώπους διατηρώ συγγενικές σχέσεις για αυτό δεν αλλάζω εύκολα παρέες και οι φιλίες μου κρατάνε χρόνια».

Read More

And More