Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτη 7/12.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορονοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινας. 

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς. 

Read More

And More