Νίκος Μουτσινάς: Η ερώτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το «αμαρτωλό βράδυ» που πέρασαν στην Κύθνο

Την ερώτηση της Μαίρης Συνατσάκη που κλήθηκε να απαντήσει με ειλικρίνεια δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου στην εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια, «Δυνατά».

«Περιέγραψέ μας τι έκανες Νικόλα ένα αμαρτωλό βράδυ του Αυγούστου του 2020 στην Κύθνο;» ρώτησε η Μαίρη Συνατσάκη τον Νίκο Μουτσινά.

«Αναφέρεται σε ένα ξενύχτι που κάναμε, γιατί πήραμε την απόφαση να πάμε να δούμε το ηλιοανέβασμα στη θάλασσα, στις 6 το πρωί. Γύρω στις 8 το βράδυ. Εύχομαι να εννοεί αυτό το ξεφτιλίκι. Μέχρι τις 5.15 το πρωί που ήμασταν πια κουδούνια, προλάβαμε οριακά και κάναμε μία βουτιά» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Πήγαμε στην παραλία, πάρα πολύ ωραία, ήταν και κάποιοι άνθρωποι εκεί που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ. Έβλεπαν τους τρελούς λοιπόν με τα τάπερ -γιατί περιμέναμε ότι θα κάτσουμε ώρες-, πήγαμε, κάναμε μία βουτιά, βγήκαμε, πεθάναμε, σηκωθήκαμε σε μία ώρα, πήραμε όλα τα πράγματα και φύγαμε… Εύχομαι να αναφέρεται σε αυτό» κατέληξε με το γνωστό του χιούμορ ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More