Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική για εκείνον σχέση και η διάσημη εκπομπή που θέλει να παρουσιάσει

Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» καλεσμένοι βρέθηκαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Οι δυο τους δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, παρασέρνοντας όποιον τους ακούει σε ασταμάτητα γέλια.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για το πώς κρίνει ότι είναι η ιδανική σχέση. Σημειώνει ότι δεν είναι καλό σημάδι να κάνει κάποιος εκ των δύο σημαντικές και συνεχείς υποχωρήσεις για να μπορέσει να υπάρξει μέσα σε αυτή, ενώ παράλληλα θεωρεί πως όλη αυτή η συνύπαρξη πρέπει να κυλάει ομαλά.

“Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη “ρέει” εξομολογήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεχώρισε την αγαπημένη του έως τώρα εκπομπή στην τηλεόραση και αποκαλύπτει ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο βήμα του. “Εγώ που δεν κάνω ένα θέατρο έναν χρόνο, είμαι εντάξει. Το πιο σημαντικό είναι που μπόρεσα να ηρεμήσω. Επίσης καταλάβαμε τι ωραία που είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο και να αναπνέεις. Το “Καλό Μεσημεράκι” ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου. Και στο “Δέστες τους” μαγεία ήταν. Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου. Θα ήθελα να κάνω το Saturday Night Live… Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα”.

 

Read More

And More