Νίκος Μουτσινάς: Η ιδιαίτερη εξομολόγηση του Παύλου από το MasterChef έφερε νέο “καρφί” κατά του ΣΚΑΪ

Η κίνηση των παικτών του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι να βγάλουν τα ρούχα τους μπροστά στις κάμερες έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στις εκπομπές. Όπως ήταν αναμενόμενο δε θα μπορούσε το στιγμιότυπο αυτό να μείνει ασχολίαστο και από τον Νίκο Μουτσινά. 

Ο παρουσιαστής που δε μασάει τα λόγια τους και συχνά ασκεί σκληρή κριτική αδιαφορώντας για το αν πρόκειται για πρόγραμμα του καναλιού στο οποίο εργάζεται ή όχι, βλέποντας όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και στη μουσική ακαδημία στην οποία είδαμε πρόσφατα να φωτογραφίζονται οι παίκτες γυμνοί… πέταξε τα καρφιά του για ακόμη μια φορά. (δες εδώ τι τα χθεσινά καρφιά του Νίκου Μουτσινά για τον ΣΚΑΙ)

“Μπράβο, τίποτα άλλο δεν έχω να πω και ένα μπράβο στην Ελένη Χαμπέρη για την υπομονή. Όλοι οι άλλοι θέλανε λέει να νιώσουν τη φύση και το σώμα τους. Δε μπορούσαν να το κάνουν άλλοι ώρα, με κάμερες… Και εγώ όταν πάω για γυμνισμό με κάμερες μόνο… Καναλάρα… Γυμνοί στο νησί, γυμνοί στην Ακαδημία… Ριάλιτι θα μου πεις, αλλά με ενημερώνουν ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να υπάρχεις σε ριάλιτι” σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα απόσπασμα με δηλώσεις του Παύλου από το MasterChef στο οποίο μίλαγε για τη διαφορετικότητα και το πως πρέπει να αντιμετωπίζεται. Αμέσως μετά το βίντεο αυτό ο Νίκος Μουτσινάς είπε: “Κανονικά τώρα το Star θα έπρεπε να τελειώσει το MaterChef, για αυτό έγινε το MasterChef. Μπράβο του, εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της άλλης. Δε πειράζει παιδιά, μπράβο στον Παύλο. Το αυτονόητο είπε βέβαια, αυτό είναι που σε ταράζει”.

Read More

And More