Νίκος Μουτσινάς: Ξέσπασε για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου – «Έχω τρελαθεί, μεγάλες μπούρδες»

Αντιδράσεις προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες οι δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις γυναίκες με τον Νίκο Μουτσινά να προβάλλει το σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή του και να εκφράζει τη δική του άποψη γι’ αυτές χαρακτηρίζοντας τις απόψεις του σχεδιαστή κοσμημάτων “μεγάλες μπούρδες”. (δες εδώ το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου)

«Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον να υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις. Όντως έχει ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί. Εγώ αυτό δε μπορώ να το καταλάβω από έναν νέο άνθρωπο. Μας έχει λείψει η πατριαρχία;», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στη Χρυσή Τηλεόραση.

«Έχω τρελαθεί τώρα εγώ με αυτό που ακούω, έχω καεί. Θα πάθω τρέλα τώρα… θα μου πεις: δε φταίει ο άνθρωπος, αυτά πιστεύει. Αλλά εγώ δε μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Δεν είναι vintage αυτά, είναι οπισθοδρομικά. Έχει διαφορά, δεν είναι ωραίο. Είναι το ελενίτ, δεν το θες, θες να προχωρήσεις. Αν μία γυναίκα νιώθει ολοκληρωμένη φροντίζοντας έναν άντρα και πληρώνεται για αυτό, τότε οκ, είναι εργασία», επισήμανε σε έντονο ύφος ο Νίκος Μουτσινάς.

«Αν δεν πληρώνεται και απλά είναι σύντροφος και πρέπει να τον υπηρετεί για να νιώσει ολοκληρωμένη… θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μεγάλες μπούρδες αυτές και η τηλεόραση έχει ευθύνη να φιλτράρει αυτά που παίζει», σχολίασε κλείνοντας το θέμα ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More