Νίκος Μουτσινάς: Τι συμβαίνει με το Καλό Μεσημεράκι; Φόβοι για μεγάλη διασπορά κρουσμάτων κορονοϊού

Όπως έχει γίνει γνωστό, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν έχει βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ από την περασμένη Πέμπτη. Για τρεις ημέρες, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί το Καλό Μεσημεράκι σε επανάληψη. Μάλιστα, χθες ο παρουσιαστής μέσα από το Instagram του αποκάλυψε ότι υπάρχουν κρούσματα στην εκπομπή.

Σήμερα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στο Happy Day πως υπάρχουν φόβοι για μεγάλη διασπορά κορονοϊού και έτσι η εκπομπή αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, με πιθανότερο σενάριο να επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Απριλίου.

«Την Κυριακή βρέθηκε και νέο κρούσμα κορονοϊού σε άνθρωπο – συνεργάτη που εμφανίζεται και πιο μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει μια μεγάλη διασπορά σε όλη την εκπομπή. Την Δευτέρα έγιναν προσπάθειες να βγουν στον αέρα. Ζήτησαν συνεργάτες από έξω να έρθουν ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν επειδή είναι μεγάλη διασπορά και φοβήθηκαν να βάλουν κι άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες. Έτσι αποφάσισαν σε συνεργασία με την παραγωγή, τον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Μουτσινά να μην βγει τελικά η εκπομπή. Τρία κρούσματα μέχρι τη στιγμή που μιλάμε» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δες το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ:

Read More

And More