Νίκος Μουτσινάς: Το καρφί του στο Καλό Μεσημεράκι, μετά την αποχώρηση του James Καφετζή

Ο James Καφετζής είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, αφήνοντας άναυδους τους πάντες. Από το πρωί, οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, σχολιάζοντας την απόφαση του 24χρονου παίκτη να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στη Ρόδο.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολουθεί ανελλιπώς το Survivor και καθημερινά σχολιάζει τις εξελίξεις μέσα από το “Καλό Μεσημεράκι”. Σήμερα, λοιπόν, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στον James Καφετζή και τον συνεχάρη δημόσια για την απόφασή του. Παράλληλα, πέταξε και τα καρφιά του για τον Τριαντάφυλλο.

“Ήταν αλήθεια στενάχωρο γιατί ήταν από την αρχή στο παιχνίδι. Ένα πολύ έξυπνο παιδί. Ήθελα να υπογραμμίσω ότι είναι 24 χρονών, είναι ένα νέο παιδί, το οποίο μπήκε με σκοπό να κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο, παρ’ όλα αυτά συνειδητοποίησε ότι αρχίζει και παραποιεί την πραγματικότητά του. Πολύ μπράβο του που κατάλαβε και είπε “εγώ θα αποχωρίσω”. Κι άλλοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν σκεπτόμενοι αυτό και να μην γίνουν προπονητές. Δεν λέω τίποτα, σπάω τα ρολόγια…”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δες το βίντεο:

Read More

And More