Νίκος Μπάρκουλης – Απαντά για το ξέσπασμά του στους δημοσιογράφους: “Ποιο παιδί δε θα καταστρεφόταν ψυχολογικά;”

Ο Νίκος Μπάρκουλης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο μετά από παράφραση δήλωσής του στο Tik Tok.

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα, στο οποίο ακολουθούσε ένα trend, βάσει του οποίου το πρόσωπο του βίντεο έπρεπε να “δώσει το χέρι του” στο πρόσωπο που του κατέστρεψε τη ζωή. Τότε, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, ότι ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού κατηγόρησε τον πατέρα του ότι του κατέστρεψε τη ζωή, κάτι που ο ίδιος δεν εννοούσε σε καμία περίπτωση. Ο 19χρονος εννοούσε ότι καταστράφηκε συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Μιλώντας στον Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» σήμερα, πήρε θέση για όλα όσα ειπώθηκαν και εξήγησε την οπτική του για το ζήτημα. «Θεωρητικά ποιο παιδί 15 χρονών δε θα καταστρεφόταν ψυχολογικά; Και προφανώς και με πόνεσε. Δεν είμαι κλειστός άνθρωπος γενικά και προσπαθώ να δίνω δύναμη. Το έγραψαν λάθος, λέω “ήμαρτον”, έδωσα κι εγώ τη δική μου απάντηση μετά» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι τα 18 μου ένιωθα ότι πρέπει να προστατέψω το όνομά μου ό,τι και να γίνει, μέχρι που με το tik tok άρχισα να φτιάχνω ένα δικό μου όνομα. Δεν είμαι πια ο “γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη”, είμαι ο Νίκος Μπάρκουλης. Άλλο Αντρέας, άλλο Νίκος. Προφανώς και πάντα θα μου λείπει ο πατέρας μου, θα είναι κομμάτι μου. Σκέφτομαι με ό,τι με κάθε απόφαση που παίρνω πώς θα τον κάνω περήφανο. Προχωράω και λέω, θα είναι υπερήφανος γι’ αυτό που έχω κάνει;».

Δες όλη την εξομολόγηση του Νίκου Μπάρκουλη:

Read More

And More