Νίκος Οικονομόπουλος: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση αλλά δε θα δεχόμουν να είμαι στο Fame Story»

Στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας έδωσε συναυλία ο Νίκος Οικονομόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών και μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι διανύει μοναχικές περιόδους στην προσωπική του ζωή και εξήγησε γιατί δεν θα συμμετείχε στο Fame Story.

Ειδικότερα, ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε αρχικά: «Βλέπω τόσο κόσμο να έρχεται να με δει και λέω ‘βρε λες να τα κατάφερα;’. Υπάρχει μία χαρά που δεν μπορώ να εκδηλώσω ούτε σε εσάς αλλά ούτε και στον κόσμο. Είμαι και εσωστρεφής άνθρωπος γενικότερα και δε μπορώ να εκδηλωθώ εύκολα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι στα χρόνια που θα έρθουν, τότε θα συνειδητοποίησω ότι τελικά κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω από μικρό παιδί, τελικά τα κατάφερα», ενώ δεν θέλησε να απαντήσει σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

«Έχω κρατήσει δύο μεγάλες κούτες με δώρα θαυμαστών από τα πρώτα μου βήματα για να τα δώσω στα δικά μου παιδιά» είπε στη συνέχεια ο Νίκος Οικονομόπουλος και συμπλήρωσε «Περνάω σχεδόν μόνιμα μοναχικές περιόδους. Το να αγαπήσεις τη μοναξιά σου είναι το δύσκολο».

Τέλος, για το Fame Story και το ενδεχόμενο να τον δούμε ως κριτή, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δεν θα το έκανα αυτή τη στιγμή. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση, ίσως επειδή ξέρουν ότι δεν θα το έκανα, αλλά θεωρώ πως δεν θα το έκανα».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More