Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι full in love με την καλλονή σύντροφό του – Τα ταξίδια της στη Θεσσαλονίκη για να τον απολαύσει

Full in love φαίνεται πως είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος καθώς η σχέση του με την Ασημένια Καμτσή προχωρά από το καλό στο καλύτερο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο είναι μαζί περίπου έναν χρόνο, με την Ασημένια Καμτσή να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Μάλιστα, αυτήν την περίοδο, ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, η σύντροφός του πηγαινοέρχεται από Αθήνα για να τον καμαρώσει.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως εδώ και λίγο καιρό η Ασημένια Καμτσή έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο instagram καθώς κανείς από τους δυο τους δε θέλει να δίνει δικαιώματα και να προκαλεί με την προσωπική του ζωή.

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή γνωρίστηκαν πριν έναν χρόνο στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι, “Πρέπει, δε πρέπει”.

Read More

And More