Νίκος Οικονομόπουλος: Η αγάπη του για τον Χριστό και η επιθυμία να κάνει παιδιά

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εξομολογήσεις του, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για όλους και για όλα στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ποια λεγόμενά του έχουν παρεξηγηθεί; «Δε θέλω να μιλήσω για εμένα. Συνήθως εγώ δεν απασχολώ τα μέσα με τη ζωή μου, αλλά με τη δουλειά μου».

Για τους χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή: «Προσπαθώ να μη δημοσιοποιώ πολύ την προσωπική μου ζωή. Όχι γιατί δεν πρέπει, γιατί δεν μου πολυαρέσει εμένα. Δεν το κάνω επίτηδες. Δεν προσποιούμαι κάτι, μου αρέσει να ζω φυσιολογικά. Όσον αφορά στις δημόσιες σχέσεις, κάνω στα λογικά πλαίσια. Δεν κάνω επί τούτου»

Πώς είναι σαν σύντροφος; «Αυτό θα έπρεπε να το ρωτήσεις στη γυναίκα που είναι μαζί μου. Θεωρώ πως είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και ζω μια πολύ φυσιολογική ζωή. Χαίρομαι με τα απλά πράγματα, όπως το να πιω έναν καφέ το πρωί και  να οδηγήσω με το αυτοκίνητό μου. Το κάνω 10 χρόνια συνεχόμενα κάθε πρωί. Αυτό με ευχαριστεί. Την απολαμβάνω τη μοναξιά μου. Μου αρέσει».

Για την αγάπη του στη θρησκεία. «Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μία καλή φωνή δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησα σε μικρότερη ηλικία. Είμαι ευγνώμων από τον Θεό και τους ανθρώπους».

Πώς θα φανταζόταν τον εαυτό του 20 χρόνια αργότερα; «Αγαπώ πολύ την οικογένεια. Θέλω πολύ να κάνω. Υπάρχουν και στιγμές που λέω ότι καλύτερα που δεν έχω κάνει με όλα αυτά. Θέλω να κάνω παιδιά, θέλω να δώσω αγάπη».

Read More

And More