Νίκος Οικονομόπουλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών του στην Αθήνα, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε για το ντοκιμαντέρ που φημολογείται ότι θα κάνει ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Δε νομίζω ότι η ζωή μου έχει ενδιαφέρον.

Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν… Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα με την οποία παίζουν στο νέο του video clip και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δημοσιεύματα… Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

«Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στο Happy Day.

 

Read More

And More