Νίκος Οικονομόπουλος: Ο λόγος που δεν είχε κάνει το εμβόλιο – «Ήμουν δύο ημέρες με οξυγόνο στο νοσοκομείο»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο πετυχημένος τραγουδιστής παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, το τραγούδι αλλά και την πρόσφατη εμπειρία του από τον κορονοϊό.

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικούς μήνες ο Νίκος Οικονομόπουλος νόησε από κορονοϊό, μη έχοντας κάνει το εμβόλιο. Η κατάσταση της υγείας του όμως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. 

«Ήταν μια περίοδος μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζομαι, όμως έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά πλέον αυτά δουλεύουν μόνο με εμβολιασμένους. Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ γιατί σκέφτηκα αρχικά μήπως έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου. Προγραμμάτιζα να κάνω το εμβόλιο μετά τις διακοπές μου», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο 

«Εν τω μεταξύ δεν σύχναζα σε μέρη με κόσμο, ο κορονοϊός με βρήκε και με βρήκε δύσκολα γιατί μου γύρισε σε πνευμονία και αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να είμαι με οξυγόνο. Εύχομαι να μην το περάσει κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι να μην χαθούν άλλες ζωές, χάνονται πολλές ζωές δυστυχώς», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο τραγουδιστής ωστόσο εξακολουθεί να φοβάται το εμβόλιο: «Θα το κάνω το εμβόλιο όταν τελειώσει η περίοδος της ανοσίας. Δεν κρύβω όμως τον φόβο μου, φοβάμαι, δεν αρνήθηκα όμως ποτέ την επιστήμη. Κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη, είναι λάθος», ξεκαθάρισε.

Όσο για την σχέση του με την Θρησκεία: «Ακόμη και ο προηγούμενος από μένα στη σειρά που θα κοινωνήσει στην εκκλησία έχει νοσήσει, θα κοινωνήσω κι εγώ κανονικά. Όταν πιστεύεις κάτι τόσο δυνατά -όπως εγώ πιστεύω στον Χριστό- δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου, δεν με αφορά ο εαυτός μου. Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων, το λέω και συγκινούμαι», δήλωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω.

Read More

And More