Νίκος Πολυδερόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του και οι εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε αναγκαστεί να βρίσκεται σε αμαξίδιο και μίλησε για τον έρωτα αλλά και τις εξελίξεις στο «Μαύρο Ρόδο».

«Και στη ζωή και στη σειρά ήταν δύσκολο να είσαι σε αμαξίδιο. Όταν έκατσα στα γυρίσματα στο αμαξίδιο, μου ήρθαν εικόνες από το χειρουργείο. Με έφεραν πολύ κοντά με το παρελθόν. Τότε το ήξερα πως θα περπατήσω. Ήταν δύσκολα γιατί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου. Ήξερα πως θα υπάρχουν “κουσούρια”. Πρέπει να πιστεύεις. Πέρα από τις φυσιοθεραπείες, το πολέμησα και μόνος μου. Προσπάθησα πολύ», εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας πως υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή του που τον ακολουθεί σε κάθε του τρέλα: «Εμένα με βοηθάει να τιθασεύω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος την τρέλα μου. Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις την τρέλα σου και όποιος πιστεύει να ακολουθήσει και εκείνος. Έχω ένα άνθρωπο το τελευταίο καιρό που με ακολουθεί και τον ευχαριστώ».

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στο «Μαύρο ρόδο», και στον ρόλο του Σταυρίνου, λέγοντας πως νιώθει ένοχος επειδή έχει αγαπήσει την γυναίκα του αδελφού του.

«Ο αδελφός μου υπάρχει πιθανότητα να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό που είδατε. Τώρα βλέπουμε πως ο Σταυρινός νιώθει ενοχές. Ο αγώνας που έκανε ίσως να ήταν αυτό που τον γοήτευσε και ενέδωσε στην Τασούλα».

 

Αναφορικά με τον έρωτα όμως, ο ηθοποιός είπε πως είναι αδάμαστος και δεν μπορεί να τον ελέγξει κανέναν.

«Ο καθένας μπορεί να στηρίζει μέχρι το τέρμα τις επιλογές του. Ο κόσμος θέλει το δύσκολο. Έχει μία άλλη γοητεία. Ο έρωτας δεν πεθαίνει, όσο και εάν τον αφήσεις μένει ένα καρβουνάκι με μία σπίθα που θα αρπάξει φωτιά. Οι γονείς μου είναι μαζί 37 χρόνια με 4 παιδιά. Όποτε τους βλέπω, τους βλέπω μαζί αγαπημένους. Έκαναν θυσίες αλλά είναι μαζί».

Read More

And More