Νίκος Πολυδερόπουλος: Η on camera αντίδραση για τον θάνατο του αδελφού του – «Ας μπούμε σε κάτι άλλο καλύτερα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από τη νέα σειρά του Open, «Σαν ψέμα».

Ο γνωστός ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα τα οποία πραγματοποιούνται στην Κύπρο: «Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Κύπρο, είναι καθημερινή σειρά. Ωραίος ρόλος, διαφορετικός από άλλες φορές, ένας τρυφερός μπαμπάς», είπε για τον ρόλο του ο Νίκος Πολυδερόπουλος. 

«Δεν έχω προλάβει να συνεργαστώ με όλους ακόμα, αλλά είμαστε καθοδόν. Πολύ ωραία τα παιδιά, ωραίοι συνεργάτες και ο σκηνοθέτης μας ο Ποταμάρης, πολύ καλό παιδί και πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός για το νέο του ξεκίνημα.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ρωτήθηκε για την πρόσφατη απώλεια του 28χρονου αδελφού του: «Ας μπούμε σε κάτι άλλο γενικά, όχι σε αυτά τα γεγονότα. Πάμε για τα επόμενα που έρχονται», σχολίασε ο ηθοποιός, δείχνοντας έτσι για άλλη μια φορά την στάση του να μοιραστεί δημοσίως τις δύσκολες ώρες της μεγάλης απώλειας. 

Read More

And More