Νίκος Πολυδερόπουλος: Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Λευτέρης Βουτσά παραχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος 

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του και τον ρόλο του στην πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, το «Μαύρο Ρόδο», ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που του αρέσει να απομονώνεται. 

«Στον ρόλο μου υποδύομαι έναν άνθρωπο σε αναπηρικό καροτσάκι, γιατί είχα ένα ατύχημα με μηχανή. Ανακαλύπτω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος όταν βρίσκεται στο καροτσάκι, διότι τα γυρίσματα γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, Πρέπει ο καθένας από εμάς να ανέβει σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, για να καταλάβει τη δυσκολία που υπάρχει», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος. 

«Υπήρχε στη ζωή μου ένα ζοφερό παρελθόν και εκεί συνειδητοποίησα ότι ήμουν μόνος και έρεπε να σωθώ. Αν έχεις σε ένα κουπί τη θέληση και σε ένα κουπί την πίστη, δεν μπορεί να σε αφήσει κανένας. 

Σχετικά με την επιλογή του να επισκέπτεται συχνά το Άγιο Όρος αλλά και την διαμονή του στην Γαύδο, το διάστημα της καραντίνας, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Όσοι πάνε στο Άγιο Όρος νομίζουν ότι με κάποιον τρόπο αγιάζουν. Βγαίνοντας όμως βγαίνει αυτό ο αγιασμός ή γυρνάς μόνος σου πάλι. Επέλεξα να περάσω την πρώτη καραντίνα στην Γαύδο. Εκεί είσαι εκτός από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί».

Read More

And More