Νίκος Πολυδερόπουλος: «Πάγωσε» την Ελένη Τσολάκη στον «αέρα» – «Περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε, έχουμε γύρισμα»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος «πάγωσε» την Ελένη Τσολάκη στην έναρξης της κουβέντας τους στο «Πρωινό ΣουΣού».

Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στην πρωινή εκπομπή του OPEN, με αφορμή τη σειρά που πρωταγωνιστούν με τίτλο «Σαν ψέμα».

Όλα ξεκίνησαν όμως, όταν στο ξεκίνημα της σύνδεσης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ότι βρίσκεται στην αναμονή πριν βγει στον αέρα 45 λεπτά.

«Συγγνώμη γι’ αυτό, αλλά περιμένουμε 45 λεπτά να βγούμε. Έχουμε γύρισμα, περιμένουμε 45 λεπτά και ανά πέντε λεπτά μάς λένε “βγαίνετε” κλπ και δεν βγαίνουμε ποτέ. Δεν ξέρω ποιος είναι στο κοντρόλ, αλλά αυτό που περνάμε σήμερα…», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος, με την Ελένη Τσολάκη να ζητά συγγνώμη.

«45 λεπτά αναμονή; Εγώ τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για τη σειρά, έχω νεύρα. Τι να πούμε;», συνέχισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος δείχνοντας τη δυσαρέσκειά του.

«Τώρα εκνευριστήκατε, πώς θα μιλήσουμε τώρα έτσι; Με τόση χαρά σας καλωσορίσαμε…» πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

«Τι χαμόγελο; 45 λεπτά αναμονή; Έχουμε ένα παιδάκι και κάνουμε γυρίσματα πίσω, δεν μπορούμε να κάνουμε γύρισμα… Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό» απάντησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η σύνδεση χάθηκε…

Η παρουσιάστρια νόμιζε πως έκλεισε τη σύνδεση ο ηθοποιός. Όμως όταν τελικά επανήλθε, μετά από λίγα λεπτά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος της αποκάλυψε πως ο «εκνευρισμός» του ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο.

Read More

And More