Νίκος Πολυδερόπουλος: Συγκινεί ο ιερέας που κήδευσε τον αδερφό του – «Η μητέρα του τον χαιρέτησε ακουμπισμένη στο φέρετρο»

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του, Παντελής σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Ο ιερέας που κήδευσε τον αδερφό του ηθοποιού μίλησε σήμερα στη εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια του στο τελευταίο αντίο του 28χρονου Παντελή.

«Το έχω βαφτίσει το παιδάκι αυτό. Τον ήξερα από πιτσιρικάκι που πήγαινε, μπουσουλώντας.  Τα έχω βαφτίσει όλα τα παιδιά, είναι τέσσερα αδέρφια. Έφυγε το παιδάκι. Το παν είναι η μητέρα τους. Τον χαιρέτησε επάνω ακουμπισμένη στο φέρετρο με μια βαριά οδύνη και στεναγμό. Και όλα τα παιδιά της ακουμπισμένα πάνω. Πάθανε ένα χτύπημα μεγάλο. Να φανταστείτε, έχουμε ναό Άγιο Βασίλειο που γιορτάζουμε μεθαύριο και το σκεφτόμαστε αν θα χτυπήσουμε τις καμπάνες χαρμόσυνα στη μνήμη του Παντελή, γιατί είναι βαρύ το πένθος σε όλο το χωριό» είπε χαρακτηριστικά ο ιερέας.

 

Read More

And More