Νίκος Πολυδερόπουλος: Θα διαταχθεί ΕΔΕ για τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου αδελφού του, Παντελή

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του, Παντελής σε ηλικία μόλις 28 ετών. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το τραγικό αυτό συμβάν στην εκπομπή T-Live στον Alpha, καταγγέλλοντας πως ο αδελφός του είχε πάει στο νοσοκομείο μια μέρα πριν πεθάνει, καθώς είχε πονόλαιμο, ωστόσο του είπαν πως δεν έχει κάτι και τον έδιωξαν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η οποία επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, διατάχθηκε ΕΔΕ και άρχισε να μαζεύεται ο φάκελος, ώστε να μπορέσουν να δουν τι έχει συμβεί και αν υπάρχει ευθύνη στο κομμάτι των γιατρών.

«Η ιατροδικαστική πραγματοσύνη θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να μαζευτούν όσοι ήταν στη βάρδια και όσοι είδαν και εξέτασαν το παιδί. Δεν είναι τόσο απλό, μπορεί αυτή η ιστορία να τραβήξει για μήνες» τόνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

 

Διάβασε επίσης:

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Σπάει» πρώτη φορά τη σιωπή του για τον θάνατο του αδελφού του – «Μία μέρα πριν είχε πάει στο νοσοκομείο»

Read More

And More