Νίκος Πορτοκάλογλου στο Στούντιο 4: «Είχα εκπαιδευτεί να περνάω αόρατος – Τελείωσα το σχολείο μέσα στην Χούντα»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» μιλώντας για την πορεία του, από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι τις μεγάλες στιγμές του στη μουσική.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός καλλιτέχνης, τα νεανικά του χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί, θέλοντας να περάσει “αόρατος” την περίοδο της Χούντας. 

«Είχα εκπαιδευτεί – ασυνείδητα βέβαια – να γίνω αόρατος για να περνάω καλύτερα στο σχολείο. Το έχω πει και στα παιδιά μου αυτό γιατί εγώ τελείωσα το σχολείο μέσα στην Χούντα», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου. 

«Ήταν ένας άλλος πλανήτης, μια άλλη χώρα. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις ήταν να μην σε παρατηρεί κανείς, να σε αφήνουν στην ησυχία σου, ώστε να μπορείς να ονειρεύεσαι», εξήγησε στη συνέχεια ο Νίκος Πορτοκάλογλου. 

Όπως παραδέχτηκε στην συνέχεια, η περίοδος στην οποία ξεκίνησε να γίνεται γνωστός στο κοινό διέφερε πολύ, από την μέχρι τότε πορεία του: «Μετά αυτό δεν ήταν πολύ χρήσιμο, όταν ήθελα να γίνω μουσικός. Πήγα στο άλλο άκρο, έπρεπε να βγω στη σκηνή, στους προβολείς και να μην είμαι απλά ορατός», είπε ο Νίκος Ποροκάλογλου καλεσμένος στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164