Νίκος Πορτοκάλογλου στον Νίκο Χατζηνικολάου: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η εξομολόγηση για την οικογένειά του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου φιλοξενήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναφέρθηκε στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έχει φύγει από τη ζωή και στην οικογένειά του.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά».

Η οικογένειά του

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, που έχει γίνει παππούς, εξομολογήθηκε για τα αγαπημένα του πρόσωπα «Εισπράττω τεράστια χαρά. Η κόρη μου με τον γιο μου έχουν 11 χρόνια διαφορά. Με τη γυναίκα μου είχαμε πάρει απόφαση ότι δεν θα έρθει δεύτερο παιδί, αλλά ήρθε τελικά με το έτσι θέλω. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός της ζωής μου και η μεγαλύτερη επιτυχία μου».

Η έκπληξη από τη Χαρούλα Αλεξίου

Για τον Νίκο Πορτοκάλογλου μίλησε και η Χαρούλα Αλεξίου.

Read More

And More