Νίκος Τακλής- Big Brother: Αποκάλυψε με ποιον θα μοιραστεί τα 100.000 ευρώ που κέρδισε

Φινάλε για το Big Brother του ΣΚΑΙ. Το βράδυ της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα αποχαιρέτησαν οριστικά του ριάλιτι του Μεγάλου Αδερφού με μεγάλο νικητή τον Νίκο Τακλή.

Ο 31χρονος Νίκος Τακλής ήταν εκείνος ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κοινού φτάνοντας στην πρώτη θέση, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Νίκος Τακλής το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Big Brother.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο της νίκης του: «Στο παιχνίδι ήμουν όχι μόνο για τον εαυτό μου, ήμουν για την οικογένειά μου αλλά και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία», δηλώνοντας έτσι πως θα μοιραστεί τα χρήματα με την Ευδοκία, ενώ θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι, δεν ήθελα ποτέ να συζητάω για το έπαθλο. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πρώτα να φτάσω στην τελευταία εβδομάδα και ίσως τότε να έμπαινα σε μια συζήτηση», συμπλήρωσε ο Νίκος Τακλής.

Δες ακόμα: Μεγάλος νικητής ο Νίκος Τακλής! Όσα δεν γνωρίζεις για την ήρεμη δύναμη του σπιτιού

 

Read More

And More