Νίκος Χαρδαλιάς: “Υπήρξε περίοδος που είχε να κοιμηθεί 3 μέρες – Είμαι ερωτευμένη μαζί του” δηλώνει η σύζυγός του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω της Δευτέρας.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μας ξενάγησε  στο «στρατηγείο» του, εκεί όπου λαμβάνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για την αντιμετώπιση μεγάλων γεγονότων όπως οι σεισμοί, οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές. Τι είπε για τη στενή συνεργασία του με τον Σωτήρη Τσιόδρα; Τι πιστεύει για τα έκτακτα μέτρα, για τη χρήση της μάσκας, αλλά και για το πότε μπορεί να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας; Στην εκπομπή μίλησε και η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, η οποία αποκάλυψε πώς είναι ως πατέρας και ως σύζυγος.

“Είσαι κανονικός άνθρωπος”; ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Νίκο Χαρδαλιά για να πάρει την απάντηση: Η δουλειά μας είναι δουλειά πεδίου. Να είμαστε κοντά στην κοινωνία.

Για το παρατσούκλι Σερίφης: Την ώρα της κρίσης πρέπει να παρατηρείς απ΄ έξω το πρόβλημα. Να βλέπεις τα πούλια στην σκακιέρα γιατί οι αποφάσεις μας αφορούν ανθρώπινες ζωές. Πρέπει να είσαι σκληρός την ώρα της κρίσης.

Όσα είπε η σύζυγός του Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Ο Νίκος διακατέχεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης. Πρέπει να είναι σκληρός. Nα είναι αυστηρός. Πρόκειται για ανθρώπινες ζώες. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι περήφανη γι΄αυτό. Η καθημερινότητά μας  δεν έχει αλλάξει στο σπίτι. Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Τον βλέπουμε  βέβαια λιγότερο αλλά υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό. Είμαστε μαζί 12 χρόνια. 10 παντρεμένοι. Έχουμε μια κόρη τη Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα από τον πρώτο του γάμο.

Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες. Έχει χιούμορ και είναι συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν πιστεύω ότι έχει ελαττώματα. Γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου.Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ” είπε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε μετά το βίντεο: Δεν της είχα πει ότι θα κλείσουν τα γυμναστήρια. To άκουσε μαζί με τους άλλους στην τηλεόραση. (η σύζυγός του διατηρεί γυμναστήριο) Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Είναι ξεχωριστός άνθρωπος και έχει παλέψει πολύ στη ζωή της!

Για τον Σωτήρη Τσιόδρα: Είναι μύθος ότι έχουμε τσακωθεί με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα συμμετέχει στις συσκέψεις. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Συζητάμε τα πάντα, αξιολογούμε τα πάντα. Νομίζω ότι η σχέση μας θα αξιολογηθεί όταν τελειώσει όλο αυτό.

Για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Στεναχωρήθηκα γιατί ήταν η κόρη μου εκεί και τρόμαξε. Δεν μου αρέσει να έχω ασφάλεια. Υπάρχει δικαστική εξέλιξη σε αυτό το θέμα.

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός, αντιμετωπίζει τα πάντα με την απόλυτη ψυχραιμία. Θέλει να ξέρει τα πάντα και τις λεπτομέρειες και δίνει οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει

Read More

And More