Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτό είναι το κανάλι με το οποίο υπέγραψε ολοκαίνουργιο συμβόλαιο! Η επίσημη ανακοίνωση…

Νίκος Χατζηνικολάου, ένα όνομα μία μεγάλη δημοσιογραφική και τηλεοπτική ιστορία… Ο γνωστός δημοσιογράφος και ισχυρός άνδρας των εγχώριων media, εννοείται πως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είναι το μήλο της έριδος για τα κανάλια, μιας και το όνομά του έχει ταυτιστεί απόλυτα με την έγκυρη, ψύχραιμη και έγκαιρη δημοσιογραφία.

Και παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος δέχτηκε και φέτος στενή πολιορκία, προκειμένου από Σεπτέμβρη να μας ενημερώνει από άλλο τηλεοπτικό μετερίζι, τελικά αποφάσισε να παραμείνει ακλόνητος. Με άλλα λόγια; Παραμένει ΑΝΤ1 και στη παρουσίαση του κεντρικού, δελτίου ειδήσεων, ενώ συμφώνησε με τους ιθύνοντες του καναλιού και την επιστροφή της εκπομπής του, “Στον ενικό”.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα το κανάλι εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση:

“…Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει με την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζει επίσης  την ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό». Ο ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου ανανεώνουν τη συνεργασία τους και για τη σεζόν 2018-19. Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς επίσης και στην παρουσίαση της επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής «Στον Ενικό».

Έτσι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, μαζί με την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα και ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να μας ενημερώνει πολύπλευρα, με αμεσότητα και αξιοπιστία, για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Εκτός όμως από την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, τη νέα τηλεοπτική σεζόν,  ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρουσιάζει και την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό», φιλοξενώντας τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, αναλύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα από την Πολιτική, την Οικονομία και την Κοινωνία, σε μία χρονική περίοδο, γεμάτη από  σημαντικές κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις.

Και την επόμενη σεζόν, οι Ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα έχουν τον πρώτο λόγο! Στον ΑΝΤ1!..”

Read More

And More