Νίκος Ζιώγαλας για Ντέμη Νικολαΐδη: «Διάβασε τους στίχους του τραγουδιού και μου είπε ”Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ”»

Ο Νίκος Ζιώγαλας βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία του στο τραγούδι.

Αναφερόμενος στη γνωριμία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη ο Νίκος Ζιώγαλας αποκάλυψε την επικοινωνία που είχαν όσο εκείνος ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ.

«Το τραγούδι το έκανα με την Αναστασία Μουτσάτσου και κάποια στιγμή ακούστηκε σε μια πρόβα στην Καρδίτσα και τους λέω: “Ακούστε αυτό το τραγούδι. Πετάγεται η Αναστασία και όλη η μπάντα και μου λένε: “Ρε συ αυτό είναι πολύ καλό” Το έπαιξαν επί τόπου και έτσι ηχογραφήθηκε», είπε για το «Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω».

Για την επικοινωνία του με τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Περπατούσα μια μέρα και δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ήταν τότε Πρόεδρος της ΑΕΚ. Μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε και απορούσα τι να με θέλει…

Πίστεψα ότι με ήθελε να με συνδυάσει κάπως μουσικά με την Δέσποινα (Βανδή). Πήγα, τότε προσπαθούσε να κάνει μια αλλαγή νοοτροπίας της ΑΕΚ, υπήρχε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα. Άρχισε να μου διαβάζει τους στίχους και μου λέει: “Αυτό που λέει για το πλοίο που έρχεται από την πόλη και τα φτερά που συμβολίζουν τον αετό. Αυτό γράφτηκε για την ΑΕΚ”»  ήταν η αποκωδικοποίηση των στίχων που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Read More

And More