Νίνο: Η απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τους λόγους που είχε αποχωρήσει από το Fame Story

Τη δική του απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο για τους λόγους που τον είχαν κάνει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Fame Story για δυο 24ωρα έδωσε ο Νίνο.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του μουσικού talent show, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 1/10 μέσα από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ότι ο λόγος που αποχώρησε ο Νίνο τότε ήταν μια επαγγελματική συμφωνία που ήθελε να προχωρήσει.

Η απάντηση του Νίνο

Σύμφωνα με τον Νίνο όμως, και το μήνυμα που έστειλε στον Χάρη Λεμπιδάκη, οι λόγοι που αποχώρησε τότε από το Fame Story για δυο 24ωρα, ήταν δυο. Πρώτον, τότε τον ταλαιπωρούσε ένας βήχας και όταν κάλεσε τον συνάδελφό του, Γιώργο Γιαννιά, με τη σειρά του εκείνος του είπε πως αν θέλει να φύγει, να το κάνει. Πράγματι, ο Νίνο έφυγε από το Fame Story, πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Γιώργος Γιαννιάς, έμεινε εκεί όλο το βράδυ και έπαθε πολιτισμικό σοκ από το πόσος κόσμος έπεσε πάνω του.

Ο Νίνο επίσης τόνισε ότι όλοι οι παίκτες τότε, είχαν υπογράψει με τη δισκογραφική εταιρία Heaven πως δε μπορούν να κλείσουν καμία συμφωνία σε κάποιο μαγαζί. Ακόμη, ο Νίνο στο μήνυμα που έστειλε στον δημοσιογράφο του Alpha τόνισε ότι νιώθει περήφανος για το ξεκίνημά του, σέβεται τον Αντρέα Μικρούτσικο αλλά… μάλλον κάτι άλλο θα εννοούσε».

Read More

And More