“Nomads 2”: Αυτός είναι ο παρουσιαστής και με τη… βούλα του ΑΝΤ1!

To “Nomads 2” είναι γεγονός… Το “Nomads 2” είναι εδώ, μιας και οι Αντεννικοί αποφάσισαν να υποκλιθούν για δεύτερη, συνεχόμενη σεζόν στη γοητεία του… αγριάλιτι, προσπαθώντας να μας ξυπνήσουν για ακόμα μία σεζόν, τα πιο άγρια τηλεοπτικά ένστικτά μας!

Φυσικά θα ξέρεις ,ήδη, πως μπορεί το “Nomads” να επιστρέφει ,όμως, αυτό δεν σημαίνει πως μαζί του έρχεται και πάλι στους δέκτες μας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το “Nomads 2” είναι εδώ, όμως, εδώ δεν είναι ο Γρηγόρης, μιας κι αποφασίστηκε εκεί στο Μαρούσι η παρουσίαση του εν ΄λόγω φορμάτ ν ΄αλλάξει χέρια.

Κάπως έτσι άρχισε ν ΄ακούγεται έντονα, πως στο τιμόνι της παρουσίασης θα συναντήσουμε  φέτος τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος αναμφισβήτητα έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη τηλεοπτική πρόκληση και ταυτόχρονα κι ευκαιρία της καριέρας του.

Πληροφορία την οποία επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί και μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλοκαίρι Μαζί”, όπου ο Νίκος Αναδιώτης ομολόγησε στον αέρα πως όντως ο Σάββας Πούμπουρας θα είναι στη παρουσίαση και έσπευσε να συμπληρώσει πως θα έχει μαζί του και τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος και θ ΄αναλάβει την περιγραφή των αγωνισμάτων και των αναμετρήσεων.

Πως λέμε… Σάκης Τανιμανίδης-Γιώργος Λιανός; Ε, Σάββας Πούμπουρας-Γιώργος Λέντζας!

Άσχετο, αλλά τη πρώτη σεζόν του “Survivor” με το Σάκη και ο Γιώργος Λέντζας, αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έλεγαν στις συνεντεύξεις που έδιναν, ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάνε σε ριάλιτι ή να εμπλακούν μ ΄αυτό το είδος τηλεόρασης, γιατί είναι πολύ μακριά από την… τηλεοπτική (κι όχι μόνο…) φιλοσοφία τους;

Τι να πω; Μεγάλη γυναίκα πια, μπορεί να μη θυμάμαι και καλά!!!

 

Read More

And More